tisdag 19 januari 2010

Vårens färger..

Igår åkte de sista julgrejerna ner utom granen. Elton är sååå betagen av den att vi inte iddes ta ner den då han varit på dagis å var trött osv. Vi skjuter upp det tråkiga lite tills han har en ledig dag å kan hantera det lite bättre. Han måste ner å kolla lite på sin älskade gran varje gång vi varit ute nånstans å det är även han som tänt och släckt den morgon och kväll.
Gardinerna är nu utbytta till andra i ljusare färger och vips så blev det nästan lite vårklänsla här. Gick dock inge bra att fota då det är så gråtrist ljus idag. Har även nätshoppat ett såå fint överkast med 50% rabatt..


Har fått en idé om att måla golvet i hallen. Schackrutigt i grått  å vitt. Resonerar som så att det är bra oavsett om vi kommer bo kvar eller inte. Vi hatar den fult mönstrade bruna 80-talsmattan å skulle gärna ha ett fräsht rutigt golv där istället, såklart.. Om det blir försäljning är det nog en fördel att ev spekulanter slipper få det hemska golvet som första intryck när de kommer på visning.. Det blir ju en ganska stor förändring som trots allt är ganska billig att genomföra och jag känner att jag behöver något projekt att ta tag i nu.
Har påbörjat garderobsrensning och borde nu sitta å lägga ut grejer på Tradera men fastnar på massa annat istället.

1 kommentar:

Mika sa...

Göra om golvet lät smart! Lite färg gör ju så mkt! =)

Det är så himla kul att tjäna pengar på tradera men fyy va jobbigt det är att lägga upp alla auktioner =)
kram!